Klant

Van Leeuwen Recycling Groep

Jaar

2017

Diensten

Ontwerpen en programmeren website (WordPress)
Fotografie
SEO-optimalisatie

Van Leeuwen Recycling Groep, een nieuw begin voor afval

De opdracht

Van Leeuwen Recycling Groep is een Rotterdams bedrijf uit 1967 met een eigen depot aan de Maas. Ze staat garant voor een milieuvriendelijke en efficiënte verwerking van diverse metaal- en afvalsoorten. Van Leeuwen Recycling Groep staat voor een hoge restwaardevergoeding, deskundig advies, gecertificeerde dienstverlening, een snelle en zakelijke afwikkeling en persoonlijk advies.

Aan SterkeTaal is gevraagd om de restyling van de website te verzorgen.

De uitvoering

Van Leeuwen Recycling Groep is echt een familiebedrijf, waarbij kwaliteit, arbeid en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan. SterkeTaal wilde wie zij zijn en waar ze voor staan terug laten komen in de website, passend binnen de huisstijl.

Tevens heeft SterkeTaal het navigatiepad dusdanig uitgewerkt waardoor de bezoeker gemakkelijk de juiste informatie vindt over de aangeboden diensten. SterkeTaal heeft ook de fotografie verzorgt voor de website en deze sfeerfoto’s geven ook een goed beeld van de verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Online marketing

De juiste look-and-feel meegeven aan een website is belangrijk, maar er moet ook gezorgd worden dat de website gevonden wordt door hun klanten. Hiervoor heeft SterkeTaal haar vaste online marketingteam ingeschakeld.

De eerste stap hierin was het uitvoeren van een zoektermen-onderzoek. Nadat de juiste informatie verzameld was, zijn alle teksten herschreven zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden voor Google. Dit heeft geresulteerd dat Van Leeuwen Recycling Groep nu bij meerdere zoekwoorden op de eerste pagina van Google wordt getoond. De website is SEO geoptimaliseerd.