Klant

TotaalVERS

Jaar

2017

Diensten

Ontwerpen en programmeren website (WordPress)

TotaalVERS, je proeft het aan alles

De opdracht

TotaalVERS is een totaalleverancier van vers- en convenienceproducten en levert daarnaast ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en kleinverpakkingen.

Omdat de markt, de eetgewoonten en de samenstelling van het klantenpakket van TotaalVERS steeds verandert, heeft TotaalVERS voor hun klanten een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende artikelen samengesteld. Deze kunnen op locatie-, maar ook op huiskamerniveau aangeleverd worden. Van volledig onbewerkt tot panklaar, van koelvers tot diepvries en van persoonsgebonden maaltijden tot grootverpakking.

TotaalVERS werkt al een aantal jaren samen met SterkeTaal en in 2017 werd de opdracht ingegeven om de website te restylen.

De uitvoering

Tot op de dag van vandaag werkt TotaalVERS met hun oorspronkelijke visie: ambachtelijke producten, bereid met vakmanschap en passie. Met eenzelfde passie heeft SterkeTaal gewerkt aan het ontwikkelen van hun site.

Omdat TotaalVERS een dynamisch bedrijf is dat meebeweegt met de trends van de markt, is er een dynamische website gerealiseerd met verschillende animaties. De nieuwe website is helemaal van deze tijd en straalt in alles uit waar TotaalVERS voor staat: Landvers, eerlijke kost en alle boodschappen.