Klant

BPD

Jaar

2017

Diensten

Ontwerpen logo
Vormgeven en produceren communicatiemiddelen

Het luxe wonen in het groen

De opdracht

BPD is geen bouwonderneming en evenmin een architectenbureau. Ze zijn een gebiedsontwikkelaar die zich inzet voor het verwezenlijken van leefomgevingen die zelf ook leven. Natuurlijk, ze zijn een commercieel bedrijf, maar ze zien zichzelf toch vooral als onderneming met een maatschappelijke taak. Met idealen die niet alleen van bedrijfseconomische aard zijn. BPD wil trots zijn op hun bijdragen aan de woonomgevingen in de landen waarin ze opereren: Nederland en Duitsland.

Aan SterkeTaal heeft BPD gevraagd het logo te ontwerpen en de vormgeving van diverse communicatiemiddelen te verzorgen ter promotie van de verkoop van de verschillende deelprojecten in de nieuwe woonwijk in Rhoon: Essendael.

De uitvoering

SterkeTaal heeft het logo en de huisstijl van Essendael ontworpen. En dit door vertaald in diverse communicatiemiddelen. Er zijn verschillende brochures ontworpen en geproduceerd met diverse formaten en afwerkingen. Daarnaast heeft SterkeTaal ook het ontwerp en de productie verzorgd voor onder andere bouwborden, roll-up banners, advertenties, abriposters, nieuwsbrieven en folders.