Klant

CrossLink Legal

Jaar

2018

Diensten

Ontwerpen logo en huisstijl
Ontwikkelen website

Crosslink Legal helpt . . .

De opdracht

CrossLink Legal is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht (IE) in brede zin met een focus op muziekrecht & entertainment. Denk daarbij niet alleen aan bescherming of handhaving van je rechten, maar ook aan commerciële contracten, transacties, aan IE-strategie en projectmanagement, IE-rechten in fusies en overnames. CrossLink Legal staat de klant op verschillende manieren bij en adviseert, onderhandelt en stelt contracten op. Tevens wordt de klant gecoacht van het komen tot een schikking tot het produceren bij een juridisch verschil.

Aan SterkeTaal is gevraagd om de huisstijl te vernieuwen, we hebben een nieuw logo ontworpen, briefpapier en visitekaartjes gemaakt en een nieuwe website ontwikkeld.

Logo oud & nieuw

Branding

Omdat CrossLink Legal anders is dan de meeste advocatenkantoren, zijn we afgestapt van de kleuren die vaak gebruikt worden (blauw, grijs, wit). CrossLink Legal is een dynamisch, hip en modern advocatenkantoor, de huisstijl moet daar dan ook op aansluiten.

Wij hebben gekozen voor een branding met een felle oranje kleur, met daarbij donkerblauwe en witte accenten. SterkeTaal is van mening dat deze stijl een goede representatie is van CrossLink Legal en haar klanten.

Bright Orange

#f08700

Dark Blue

#1f1f29

Plain White

#ffffff

De website

Bekijk de website

Social Media