Opdrachtgever
Oriental Group
Jaar

2023

Diensten
  • Webdesign
  • Interaction design

The branches are many, the root is one

Bij SterkeTaal zijn we er trots op dat we onze klanten helpen om hun merkidentiteit te versterken en te verbeteren. Zo hebben we recentelijk samengewerkt met Oriental Group om hun huisstijl en website te vernieuwen.

Ons team heeft hard gewerkt om een nieuwe visuele identiteit te ontwikkelen die de kernwaarden van Oriental Group weerspiegelt. We hebben een modern en professioneel ontwerp gecreëerd dat de kwaliteit van hun dienstverlening benadrukt en de aandacht trekt van potentiële klanten.

Daarnaast hebben we de website van Oriental Group vernieuwd om deze gebruiksvriendelijker te maken en de online aanwezigheid te versterken. We hebben de structuur en inhoud van de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze beter vindbaar is voor potentiële klanten.

Onze samenwerking met Oriental Group is succesvol gebleken en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan hun succes. We zijn blij dat we hebben kunnen helpen om hun merkidentiteit te versterken en een online platform te creëren dat past bij hun ambities.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.