Opdrachtgever
Club Active
Jaar

2023

Diensten
  • Website ontwikkeling
  • SEO-optimalisatie

Let’s get personal!

Bij SterkeTaal zijn we gepassioneerd over het versterken van merken en het transformeren van online aanwezigheid. Ons laatste succesverhaal betreft Club Active, een toonaangevende sportschool in Barendrecht. We hebben met Club Active samengewerkt om hun website volledig te vernieuwen, van de eerste concepten tot een SEO-geoptimaliseerde eindresultaat.

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een gestructureerde sitemap om de navigatie op de website te verbeteren en een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Vervolgens hebben we een wireframe gecreëerd om de functionele aspecten van de website te definiëren, waarbij de behoeften van Club Active en hun doelgroep centraal stonden.

Ons getalenteerde ontwerpteam heeft een fris en aantrekkelijk webdesign ontwikkeld dat de energie en vitaliteit van Club Active weerspiegelt. Na goedkeuring van het ontwerp, hebben we de website gebouwd met aandacht voor detail en gebruiksgemak.

Wat de kroon op ons werk zet, is de SEO-optimalisatie die we hebben toegepast om ervoor te zorgen dat Club Active gemakkelijk gevonden wordt in zoekmachines. Deze technische inrichting verbetert hun online zichtbaarheid en trekt meer potentiële leden naar hun sportschool.