Opdrachtgevers
Bram Krikke
Content Icons
Gekko Agency
Jaar

2020

Diensten
  • Webshop
  • Fulfilment

Welkom in de Retro-Wereld van De Boekenclub!

Stap binnen in de nostalgie van het Windows XP-tijdperk met de website die we hebben mogen ontwikkelen voor de getalenteerde radio-DJ Bram Krikke en zijn eigen kledingmerk, De Boekenclub. Bij SterkeTaal hebben we met liefde en enthousiasme gewerkt aan deze unieke retro-ervaring, die je meteen terugbrengt naar de goede oude tijd.

Ons team heeft zich laten inspireren door de vintage Windows XP-look en feel om een authentieke homepage te creĆ«ren die jouw computer van toen doet herleven. Met de kenmerkende retrostijl, inclusief de klassieke desktoppictogrammen en kleurenschema’s, brengen we de essence van dat tijdperk tot leven.

Maar de ervaring stopt niet bij de esthetiek. We hebben een leuke twist toegevoegd door enkele retrospelletjes in te bouwen, zoals Minesweeper en Solitaire, zodat bezoekers zich kunnen vermaken terwijl ze genieten van de kledingcollectie van De Boekenclub.

We zijn er trots op dat we Bram Krikke mochten bijstaan in het realiseren van zijn retro-droom. Voor meer van dit soort creatieve projecten ben je bij SterkeTaal aan het juiste adres!